Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

GYMPIE 
Moorslede

turnen is tof !!!
Hieronder enkele interessante links:

link naar het ongevallendossier voor de gymnast/ouder.


Ongeval gebeurd! Lees hier alles wat je moet doen om een correct ongevallendossier aan te maken!

klik op het logo om naar de officiële site van de Gymnastiek Federatie Vlaanderen te gaan.

Q4Gym staat voor Quality in de Gymnastiek. Het is een online kwaliteitsinstrument dat ontwikkeld werd door de GymnastiekFederatie Vlaanderen. De inhoud van het instrument bouwt verder op de inhoud van het IKGym-instrument (ontwikkeld door VUB en GymFed). De vorm heeft grote wijzigingen ondergaan. Het Q4Gym-instrument is interactief en permanent beschikbaar en is gelinkt met het ledenbeheer.

Via een ruim en gevarieerd aanbod van bewegingen wilt Multimove de motorische ontwikkeling van 3- tot 10-jarige kinderen op een verantwoorde en onderbouwde manier stimuleren.

Vanaf nu zijn we erkende Multimove club. deze lessen worden gegeven door erkende multimove begeleiders VTS Bloso. Klik op het logo om naar de officiële site te gaan.

Je hebt het wel vast gezien op straat: jongeren die op de straat verschillende gymnastische sprongen, swings, flips, … gebruiken om verschillende obstakels te overwinnen. Deze jongeren beoefenen een sport die freerunning en parkour wordt genoemd. Maar wat is nu het verschil tussen freerunning en parkour? Bij freerunning is het de bedoeling om door van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips, over obstakels te springen. Bij parkour is het de bedoeling om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te geraken over die verschillende obstakels. Klik op het logo voor meer informatie.

Het KidsGym-programma van Gymfed

Link naar de Panathlonverklaring "Ethiek in de Jeugdsport"

Gemeentebestuur Moorslede